GRUNGERY

Seattle-Budapest Grunge Magazin | Alapítva: 2015-ben | Alapító: Pintér Miklós

Lugosi Dani & Takács Vilkó: Drain You (Nirvana cover) – Klippremier a Grungery-n!

Augusztus 13-án, a Sziget zárónapján lépett fel a Lugosi Dani és Takács Vilkó nevével fémjelzett teljes zenekaros Nirvana tribute produkció. A fergeteges hangulatú koncert Drain You című daláról felvétel is készült, amit a Grungery olvasói láthatnak először. Klippremier.

Lugosi & Takács Co. (Fotó: Ulz Mátyás)

Évek óta játszik Nirvana-dalokat duóban, akusztikus és teljes zenekaros formában Lugosi Dani és Takács Vilkó. A idei Sziget Fesztivál zárónapján, a Foo Fighters nagyszínpados koncertje után, az általuk csak „zenekaros hangos”-ként elnevezett produkcióval pusztítottak a YouTube Music Tribute Stage-en.

Lugosi Dániel: „Eszeveszett jól sikerült a koncert, a mai napig hatása alatt vagyunk, ezért pláne örülünk, hogy Zsoldos Dávidnak hála megörökíthettük. Aznap délután folyamatosan izgulni kellett, hogy ránk szakad az ég és szabadtéri helyszín esetében ez nem lett volna túl szerencsés még a Szigeten sem. Aztán valahogy csak megúsztuk az esőt és libabőr volt látni, ahogyan több ezer ember torkaszakadtából nyomja a színpad előtt. A dalválasztásról csak annyit, hogy állítólag ez volt Kurt Cobain kedvenc dala, ezért természetesen nem maradhatott ki a repertoárból, és mivel ráadásul a Foo Fighters volt az előzenekarunk (nevet), minden nagyon egybevágott egy frankó kis bulihoz! Ezúton is köszönjük a Sziget Fesztiválnak a meghívást és várunk mindenkit szeretettel az őszi koncertjeinkre!”

Íme a Drain You koncertklipje!

___

Őszi/téli turné:

09.26 ELLÁTÓház Budapest / duó (link itt)
10.26 JATE Klub Szeged / zenekaros hangos
11.09 Helynekem Miskolc / zenekaros hangos
11.29 Roxxy Music Tatabánya / zenekaros hangos
12.13 Dürer Kert Budapest / zenekaros hangos
12.21 Nagyerdei Víztorony Debrecen / nagyzenekaros akusztik

Bővebben