GRUNGERY

Seattle-Budapest Grunge Magazin | Alapítva: 2015-ben | Alapító: Pintér Miklós

Buso Von Kobra: Fallacy – Dalpremier a Grungery-n!

Megérkezett a budapesti stoner grunge Buso Von Kobra legújabb, Chinese Tales From Outter Space Vol 2. című EP-jének első felvezető dala, a Fallacy. Dalpremier a Grungery-n!

Chinese Tales From Outter Space Vol 2.

A Csordás Róbert (ex-Black-Out, ex-Soundshine) ének, Benedek Tamás gitár, Berke Ákos gitár, Ormai Bertold (Basement, Stone Pilots) basszusgitár, Kiss Tamás dob felállású csapat már javában dolgozik legújabb EP-jén, ami a Chinese Tales From Outter Space Vol 2. címet viseli majd. Az anyagot a Fallacy című dal vezeti fel, melyben vendégként Takács József „Jozzy” gitáros (ex-Leander Kills, ex-Wendigo) is szerepel.

Buso Von Kobra feat. Jozzy

Berke Ákos, a csapat gitárosa, a következőket mesélte a hamarosan megjelenő anyagról:

„2020 nyarán öt számot rögzítettünk a saját próbatermünkben Takács Zoltán aka. Jappán (Heaven Street Seven, Soreii és Poolek) irányításával. Gitár, basszus, dob trióban, egyben játszottuk fel az alapokat, majd az ősz-tél folyamán jöttek a plusz sávok, az ének, az extra gitár, a billentyű és a dobkiegészítések. Jelenleg a keverés fázisban vagyunk. Elsőként a Fallacy című dallal lettünk készen. Lassan építkezünk: először csak az alap gitár riff-ek, valamint a dob és a basszus jelenik meg, majd az extra gitár, a billentyű és a temérdek vokál is megérkezik. Eddig, amikor lehetőség volt rá, mindenféle ZS-kategóriás, zombis / vérgőzös / elmebeteg / Japán / Godzilla / trash filmekkel szórakoztattuk a közönséget és magunkat is a koncertek alatt! Most azonban váltottunk, és a táncolhatóság felé vittük el a dolgot.”

Buso Von Kobra a Facebookon, itt!

__

Bővebben